Bli proffs på att mingla

0
2032

Att mingla är något som inte är lika lätt för alla. Vissa har det faktiskt riktigt svårt med att just mingla, speciellt med helt främmande människor. Om man upplever att man själv har svårt med att mingla, kan man välja att använda sig av några smarta knep. Med hjälp av följande knep, kommer du att kunna bli ett proffs på att mingla på nolltid!

Skämta mycket

Humor är något som brukar kunna gå hem i de allra flesta grupper. Självklart beror det ju lite på vilken typ av tillställning man är på, men i de flesta fall kan man använda sig av just humor. Humor är ett av de mest effektiva sätten att bryta isen på. Några roliga skämt och ni är igång på riktigt.

Roliga skämt är verkligen effektiva när det kommer till att mingla. Du har säkert redan några riktigt roliga skämt på lager. Använd dig av dessa när du känner att en konversation är lite för stel. Du kommer snabbt att märka att stämningen blir mycket mer trevlig och glad, precis som dina medgäster.

 

Om du letar efter den rätta

Brukar du passa på att flirta lite när du ändå är ute? Det gör många. Om man är ute efter mer än bara en vänrelation, är det viktigt att ha förberett några bra raggningsrepliker. Om man förbereder sig lite i förväg, kan man få sig själv att framstå som proffsig och snabbtänkt. Det är något som de allra flesta gillar, speciellt när de letar efter en partner.

När man använder sig av raggningsrepliker, är det helt klart bäst att börja försiktigt. Du vill väl inte skrämma iväg en eventuell partner? Börja därför lite försiktigt. Om du sedan märker att du kan trappa upp det lite, kan du använda dig av de lite kryddigare replikerna. Anpassa dig efter individen, så ska du se att du kommer att lyckas i framtiden.

Ge de andra något att klura på

Gåtor är faktiskt riktigt bra när det kommer till mingel. När man först har brutit isen i en grupp, kan man ta det till nästa nivå genom att ge de andra en klurig gåta som de ska lösa. Att lösa gåtor kan faktiskt vara riktigt kul, speciellt som en gruppaktivitet.

Om du är den som håller i festen, kan du dela in dina gäster i mindre grupper. Ge dem sedan en varsin gåta som de måste klura ut. På så sätt kommer dina gäster att kunna lära känna varandra lättare.