Få fler Instagram likes med dessa knep

0
2065

Det kan vara riktigt kul och givande att lägga upp bilder och stories på Instagram. Tyvärr händer det att vissa inlägg får allt för få likes. Det är verkligen tråkigt att inte få några nya likes, speciellt om man har lagt ner mycket tid och energi på sitt inlägg. Men det finns några smarta knep som kan hjälpa dig att få många fler likes på Instagram. Här följer några exempel på vad du kan göra för att få många extra likes på dina inlägg.

 

Glöm inte emojis

Att använda emojis blir bara mer och mer normalt, även bland de äldre generationerna. Emojis hjälper till att förmedla och förtydliga känslor och budskap i inlägg och bilder. En text utan några emojis kan ofta kännas ganska stelt, även om man egentligen inte menar det. De allra flesta är bara vana vid att se emojis hela tiden. Därför känns texter utan emojis riktigt stela.

Att överanvända emojis är heller inte en speciellt bra idé. För många emojis i en text kan istället göra texten svårläst, vilket kan leda till mycket irritation. Ett inlägg med allt för många emojis kan även upplevas som barnsligt eller oprofessionellt. Det gäller att hitta en bra balans när det kommer till just emojis. Om man kan det, kan man enkelt få många fler likes. Om man har svårt att få likes med hjälp av emojis, kan man alltid köpa likes istället.

Hashtags ger fler likes

Något som kan hjälpa dig att få fler likes är hashtags. Genom att använda relevanta hashtags i sina texter kan man locka till sig fler likes och följare. Det gäller att hitta de allra bästa hashtagsen. De bästa hashtags man kan använda är de som är populära, men inte för populära. Om du endast använder hashtags som används av hundratusentals andra, kommer dina inlägg inte att synas lika bra. Därför kan det vara bra att använda sig av till exempel dubbelord istället för enstaka ord i sina hashtags.  Att använda hashtags och köpa likes är en rekommenderad kombination.

Köp extra likes

Har du testat att köpa likes? Om inte så borde du verkligen prova det. Att köpa likes lite då och då kan verkligen hjälpa dig att få ännu fler likes i längden. Det är både billigt och enkelt. Det går även riktigt snabbt. Det finns många skäl till varför man bör testa att köpa likes till sin Instagram. Kombinera som sagt gärna med några av de andra metoderna, så kommer du att kunna se en enorm ökning i likes på riktigt kort tid.

 

Fler inlägg

Om man inte har råd att köpa likes, kan man alltid testa att öka antalet inlägg och bilder som man lägger upp. När du ökar din aktivitet kommer du att synas mer hos dina följare. Följare pratar mer om de konton som är riktigt aktiva, så att hålla sig extra aktiv kan ge dig fler följare i längden. Fler följare betyder fler likes, så det är verkligen något som man vill sträva efter. Testa att lägga upp lite fler saker på din Instagram varje dag och se om det hjälper dig att få fler följare och likes.