Fynda båttillbehör hos www.marineonline.se

0
2100

Med båttillbehör i mängder kan marineonline inte bara erbjuda hög kvalitet till rimliga priser, utan fort går det också. Om man beställer sina båttillbehör hos marineonline före klockan ett på eftermiddagen kan man räkna med att produkten skickas redan samma dag. Det tar sedan inte mer än 2-5 dagar efter det att man gjorde beställning tills att produkten är levererad till sig, och med gratis frakt på beställningar över 1 000 kronor. Bättre kan det inte bli!

boats-1218676_960_720

Kontakt och leverans

När en produkt har blivit levererad hamnar den vanligtvis hos ens närmaste paketombud. Därefter får man ett SMS om att produkten finns att hämtas. Om paketet är väldigt stort kan det dock hända att det skickas direkt till ens dörr. Om varan har anlänt och man sedan ångrar sig har man 30 dagar på sig att skicka tillbaka den. Man kan även byta ut varan mot en annan om man kom på sig att man faktiskt var i behov av en annan produkt. Om man sedan har några frågor eller funderingar ska man inte tveka att ta kontakt med MarineOnline antingen via mejl eller telefon. MarineOnline finns där för att erbjuda ypperlig service och hjälp på både svenska och finska.

Men nog om den fantastiska servicen och leveranserna, vad kan du förväntas hitta på www.marineonline.se/?

Produkterna hos MarineOnline

Det kommer säkerligen inte som en överraskning att det hade varit omöjligt att lista alla produkter här med tanke på hur brett MarineOnlines sortiment är. Dock kan vi tala lite mer generellt om vad man kan förväntas finna på webshoppen. Det finns exempelvis en kategori vid namn ”diverse produkter” där man finner lite blandade saker som kan behövas ute på havet. Det kan vara allt ifrån skeppsklockor, nationsflaggor och våtdräkter till kikare och tillbehör till vattenlekar.

Dessutom finns kategorin ”ombord” där man kan finna den lyxiga inredningen som ger båten det där lilla extra. Mugg, glas och tallrikar med båtmotiv, kylskåp och kylanläggningar, marintoaletter, stegar, ventiler och mycket mer.

Självfallet vill man hålla båten ren och fin, vilket är anledningen till MarineOnlines kategori ”rengöring och underhåll”. Här finner man allting som håller båten i tipp-topp skick såsom färg och målarverktyg, borstar, rengöringsmedel, produkter relaterade till reparation samt till motorvård. Även presenningar och överdrag hjälper till att skydda båten under vintern och är en essentiell produkt för alla båtägare.

Vidare hade en båt inte kommit särskilt långt utan en motor och ett sätt att manövrera. Därför erbjuds rattar, motortillbehör, motorreglage, styrkablar och mycket mer. Det finns många anledningar till varför man bör handla sina produkter hos just MarineOnline.se. Deras breda sortiment, gratis frakt på beställningar över 1 000 kr, deras fulla returrätt inom 30 dagar, den säkra betalningen med kort eller faktura samt att MarineOnline är en certifierad webshop som följer lagstiftningen och erbjuder professionell service. Om man har några frågor och funderingar kring några av produkterna är det bara att dra iväg ett mejl eller ringa MarineOnline under deras öppettider. Det finns alltså ingen tid att förlora. Fynda dina båttillbehör hos MarineOnline.se!