Gallery Mynewart.se säljer tavlor och målningar

0
3570

Om du loggar in på online-galleri Mynewart.se hittar du ett stort urval av billiga målningar och billiga tavlor till salu. Det finns både stora målningar och färgstarka målningar, samt grafiska tavlor och konstfotografi. Och allt till ett mycket billigt pris. Det stora urvalet av konst i samband med de mycket låga priser är anledningen till galleriet Mynewart på kort tid har varit mycket framgångsrik på nätet. Galleriet bildades 2016 i Danmark av två unga entreprenörer. Den danska sidan kallas mynewart.dk. Under 2017 öppnade galleriet i både Tyskland och Sverige, där kunderna har välkomnat företaget.

Gallery Mynewart.se säljer dagliga målningar till de danska och svenska hushåll och företag. Galleriet har ett stort urval av särskilt abstrakt konst, vilket är den typ av tavlor som verkligen hitter i den danska och svenska hem.

Galleriet växte fram ur parets egen svårt att hitta vackra målningar för vardagsrummet – målningar om än en som var både tilltalande och prisvärd. Detta lyckades de inte – åtminstone inte i Danmark. De vände däremot ser utomlands, där de fann en lösning på deras problem.

För att göra en lång historia kort, ledde detta till galleriet Mynewart.dk och senare Mynewart.se grundades i början av 2016. Med ett stort urval av målningar till låga priser, med tanke på galleriet fick snabbt fotfäste på den danska marknaden, och under året placerade galleriet sig som en av Danmarks mest besökta online gallerier, med flera hundra besökare varje dag.

Förutom målningar har galleriet också beslutat att fokusera på den vackra och moderna tavlor. tavlor inte handmålade konst som målningar, men tavlor har fortfarande en plats i de flesta hem.

Stora målningar på Galleri Mynewart.se

Om ditt hem saknar stora målningar, kan du också dra nytta av att göra galleriet Mynewart.se ett besök. Stora målningar är nämligen att galleriet fokuserar på under året 2017. De flesta av oss att flytta i dag i hus som är mycket större än förr i tiden. Därför har vi mer utrymme på väggarna, och detta kräver också konst som är större. Exakt varför är de stora målningar i dag blivit mycket populär i de svenska hemmen.