Få fler Instagram likes med dessa knep

0

Det kan vara riktigt kul och givande att lägga upp bilder och stories på Instagram. Tyvärr händer det att vissa inlägg får allt för få likes. Det är verkligen tråkigt att inte få några nya likes, speciellt om man har lagt ner mycket tid och energi på sitt inlägg. Men det finns några smarta knep som kan hjälpa dig att få många fler likes på Instagram. Här följer några exempel på vad du kan göra för att få många extra likes på dina inlägg.

 

Glöm inte emojis

Att använda emojis blir bara mer och mer normalt, även bland de äldre generationerna. Emojis hjälper till att förmedla och förtydliga känslor och budskap i inlägg och bilder. En text utan några emojis kan ofta kännas ganska stelt, även om man egentligen inte menar det. De allra flesta är bara vana vid att se emojis hela tiden. Därför känns texter utan emojis riktigt stela.

Att överanvända emojis är heller inte en speciellt bra idé. För många emojis i en text kan istället göra texten svårläst, vilket kan leda till mycket irritation. Ett inlägg med allt för många emojis kan även upplevas som barnsligt eller oprofessionellt. Det gäller att hitta en bra balans när det kommer till just emojis. Om man kan det, kan man enkelt få många fler likes. Om man har svårt att få likes med hjälp av emojis, kan man alltid köpa likes istället.

Hashtags ger fler likes

Något som kan hjälpa dig att få fler likes är hashtags. Genom att använda relevanta hashtags i sina texter kan man locka till sig fler likes och följare. Det gäller att hitta de allra bästa hashtagsen. De bästa hashtags man kan använda är de som är populära, men inte för populära. Om du endast använder hashtags som används av hundratusentals andra, kommer dina inlägg inte att synas lika bra. Därför kan det vara bra att använda sig av till exempel dubbelord istället för enstaka ord i sina hashtags.  Att använda hashtags och köpa likes är en rekommenderad kombination.

Köp extra likes

Har du testat att köpa likes? Om inte så borde du verkligen prova det. Att köpa likes lite då och då kan verkligen hjälpa dig att få ännu fler likes i längden. Det är både billigt och enkelt. Det går även riktigt snabbt. Det finns många skäl till varför man bör testa att köpa likes till sin Instagram. Kombinera som sagt gärna med några av de andra metoderna, så kommer du att kunna se en enorm ökning i likes på riktigt kort tid.

 

Fler inlägg

Om man inte har råd att köpa likes, kan man alltid testa att öka antalet inlägg och bilder som man lägger upp. När du ökar din aktivitet kommer du att synas mer hos dina följare. Följare pratar mer om de konton som är riktigt aktiva, så att hålla sig extra aktiv kan ge dig fler följare i längden. Fler följare betyder fler likes, så det är verkligen något som man vill sträva efter. Testa att lägga upp lite fler saker på din Instagram varje dag och se om det hjälper dig att få fler följare och likes.

Få dina barn att uppskatta klockor

0

Har du försökt att få dina barn att förstå vikten av klockor och hur användbara de är? Verkar de inte riktigt förstå eller ens lyssna på det du har att säga? Det kan vara riktigt svårt att få barn att uppskatta klockor. Här är några tips på vad du kan berätta för dina barn för att få dem att vilja använda sina barnklockor.

Söta och roliga klockor på rummet

Det allra första man kan göra är att skaffa några fina, söta eller roliga barnklockor till barnens egna rum. Det finns så otroligt många barnklockor att välja mellan när det kommer till klockor att hänga på väggen. Vissa klockor fungerar även som nattlampor. Dessa barnklockor passar utmärkt till de lite yngre barnen som fortfarande tycker att det är svårt att sova i ett helt mörkt rum om nätterna. Med en mysig väggklocka kan du få dem att känna sig lite tryggare.

Du kan hitta många olika slags barnklockor i butikerna. Det finns barnklockor som är formade som djur, blommor och många andra roliga och spännande saker. Låt barnen själva få välja vilken slags väggklocka de ska ha på sina rum. Detta gör det lite mer spännande för barnen, samtidigt som de får precis den klocka som de verkligen vill ha.
 

Ge dem sina egna armbandsur

Se till att ge dina barn sina egna barnklockor så tidigt som möjligt. Det underlättar för dem när de väl ska börja lära sig klockan och hur man läser tiden. I vissa fall kan det passa bättre att låta dem välja en klocka när de väl har lärt sig klockan. Man kan då alltså använda det som lite extra motivation. Välj det som passar dina barn mest. Oavsett är det som sagt alltid bra att ge sina barn en klocka rätt tidigt.

Armbandsur till barn finns även de i många olika varianter och modeller. Ofta är dessa barnklockor rätt billiga. Har man många barn som behöver klockor kan man ibland köpa barnklockor till nedsatt pris om man köper många på en gång. Kolla gärna med din lokala klockbutik för att se vad de har för erbjudanden.

Beställa online har sina fördelar

Man kan med fördel beställa sina barnklockor på nätet. En fördel med att beställa dem online är att du kan få tag på precis de klockor som dina barn vill ha. Ofta är de även mycket billigare än i en fysisk butik. Så om det du hittar i dina lokala butiker inte riktigt är det ni är ute efter, så kolla alltid online innan ni gör ett köp. Då kan ni spara både tid och pengar.

Att beställa klockor på nätet är ofta riktigt enkelt och prisvärt. I de allra flesta fall behöver man inte vänta speciellt länge på att få hem sina nya barnklockor. Skulle något inte passa eller bara inte vara det dina barn vill ha, kan du alltid skicka tillbaka dem och beställa några andra klockor.

Bli proffs på att mingla

0

Att mingla är något som inte är lika lätt för alla. Vissa har det faktiskt riktigt svårt med att just mingla, speciellt med helt främmande människor. Om man upplever att man själv har svårt med att mingla, kan man välja att använda sig av några smarta knep. Med hjälp av följande knep, kommer du att kunna bli ett proffs på att mingla på nolltid!

Skämta mycket

Humor är något som brukar kunna gå hem i de allra flesta grupper. Självklart beror det ju lite på vilken typ av tillställning man är på, men i de flesta fall kan man använda sig av just humor. Humor är ett av de mest effektiva sätten att bryta isen på. Några roliga skämt och ni är igång på riktigt.

Roliga skämt är verkligen effektiva när det kommer till att mingla. Du har säkert redan några riktigt roliga skämt på lager. Använd dig av dessa när du känner att en konversation är lite för stel. Du kommer snabbt att märka att stämningen blir mycket mer trevlig och glad, precis som dina medgäster.

 

Om du letar efter den rätta

Brukar du passa på att flirta lite när du ändå är ute? Det gör många. Om man är ute efter mer än bara en vänrelation, är det viktigt att ha förberett några bra raggningsrepliker. Om man förbereder sig lite i förväg, kan man få sig själv att framstå som proffsig och snabbtänkt. Det är något som de allra flesta gillar, speciellt när de letar efter en partner.

När man använder sig av raggningsrepliker, är det helt klart bäst att börja försiktigt. Du vill väl inte skrämma iväg en eventuell partner? Börja därför lite försiktigt. Om du sedan märker att du kan trappa upp det lite, kan du använda dig av de lite kryddigare replikerna. Anpassa dig efter individen, så ska du se att du kommer att lyckas i framtiden.

Ge de andra något att klura på

Gåtor är faktiskt riktigt bra när det kommer till mingel. När man först har brutit isen i en grupp, kan man ta det till nästa nivå genom att ge de andra en klurig gåta som de ska lösa. Att lösa gåtor kan faktiskt vara riktigt kul, speciellt som en gruppaktivitet.

Om du är den som håller i festen, kan du dela in dina gäster i mindre grupper. Ge dem sedan en varsin gåta som de måste klura ut. På så sätt kommer dina gäster att kunna lära känna varandra lättare.

Booster för svag mobiltäckning

0

Köp något som boostar din uppkoppling för lång tid framåt. Med en gsm antenn kan du försörja dina samtliga tekniska prylar när krisen kommer och påverkar nätet. Oavsett om du är i ditt hem, på ditt kontor eller ute i naturen är det bra med uppkoppling i en del tillfällen. Det kan till och med handla om liv eller död. Men i de flesta fall gör det livet än lite enklare och vardagen lite skönare att glida igenom. Tänk dig snabb och felfri uppkoppling när som helst, var som helst. Låter det inte skönt? Därmed är det en superb present till dina nära och kära med. Det säger helt enkelt att du bryr dig om dem och er fortsatta kontakt. Igen, för lång tid framåt och i situationer som allra mest behöver det. Spara inte på lyxen, inte heller på nödvändigheten. Inte är det dyrt, men enkelt – definitivt!

 

 

Vad kan en gsm förstärkare göra för dig?

 

För dig som bor ute på landsbygden och i synnerhet områden som Norrland och Gotland med omnejd känner du säkert till att internetuppkopplingen i många fall kan vara bristfällig eller helt frånvarande. I vissa situationer är det inte kul. Det kan exempelvis handla om en hjälpsituation eller vid extremt dåligt väder. Även mildare stormar kan slå ut nätet helt och oväntat. Samtidigt är det många äldre som bor ensamma och är beroende av telefon och internet för att exempelvis beställa något så nödvändigt som mat för dagen. Förbered innan det är för sent och investera i en smart lösning på problemet. En gsm antenn finns anpassad efter din livsstil. Vill du ha en säker täckning i båten eller i din bil finns det varianter som passar dessa utifrån storlek. Sedan bestämmer du också antenn efter storleken i ditt hus eller i din lägenhet när du vill köpa en sådan till hemmet. Här finns en antenn som ger täckning på en area på upp till 1200 kvadratmeter. När du köper en gsm antenn är det också viktigt för dig att anpassa denna till vilken mobiloperatör du har, då det kan variera stort, men som ofta är ett mindre problem. Enkla lösningar kommer från alla håll, och detta är en av dem!

 

Vad är en gsm antenn?

 

En gsm antenn ökar din mobila täckning med garanti. Den är dessutom busenkel att installera utan vidare tekniskt kunnande. Så enkel att du kan ta tio minuter åt att sätta ihop delarna i det kompletta och tekniska paket du får och sedan ha en väl fungerande uppkoppling på dina enheter på några sekunder. Det täcker givetvis hela det område som du fixat för i förhand. Dessa boosters är även subtila i din hemmiljö men så pass enkla att bära med sig om det skulle behövas. Vill du boosta ditt Wi-fi går det bra det med, och lika väl gäller när det kommer till 3G, 4G och inte minst 5G! Världen har knappt sett det sistnämnda än, men din gsm antenn är redan redo!

Reklam hör inte hemma i din brevlåda

0

Reklamblad, reklamtidningar och flyers. De allra flesta av oss drunknar i reklampost i stort sett varje dag året runt. Få ting är så irriterande som att öppna sin namnskylt brevlåda och bara hitta högar av reklam.

Postreklam är irriterande på flera olika sätt. Den tar tid att sortera bort, den skadar miljön och får oss ibland att köpa saker som vi egentligen inte behöver.

Tar värdefull tid

För det första tar det riktigt lång tid att sortera all sin post när man får så extremt mycket reklam varje dag. Ofta får man inte bara hem reklamblad från ett företag, utan från mängder av olika företag. Oftast handlar det om olika mataffärer som tävlar om din uppmärksamhet.

 

I vissa fall får du hem reklamblad från butiker som du kanske bara har besökt en enda gång. Dessa vill ju såklart ha dig tillbaka. Då försöker de locka dig med sina reklamblad eller tidningar. Därför blir din namnskylt brevlåda fylld av onödig reklam varje dag. Det är riktigt irriterande och tar bara en massa värdefull tid. Tid som skulle kunna spenderas på så mycket annat viktigt eller roligt i livet.

 

Dåligt för miljön

Varje år produceras tonvis av reklamblad och reklamtidningar. Det är ett riktigt svineri, rent utsagt. Det går åt ofantliga mängder med resurser vid tillverkningen av denna reklam. Resurser som skulle kunna användas på ett mycket bättre och effektivare sätt.

Många väljer därför att sätta upp en namnskylt brevlåda med texten ”Ingen reklam tack” eller liknande för att kunna slippa all denna onödiga reklam i sin brevlåda. Vi måste verkligen sätta stopp för detta miljösvineri. Säg nej tack till reklamposten en gång för alla och var med och gör skillnad du också.

Får dig att spendera i onödan

Vi har säkert alla fallit för denna konsumtionsfälla någon gång. Vi ser något i reklambladen som får oss att bli intresserade, sedan åker vi ut och köper det eller beställer det. I vissa fall kanske man inte hinner tänka efter ordentligt innan man gör sitt köp. Ofta handlar det om riktigt onödiga köp.

Om man står i en knivig ekonomisk situation, kan detta vara riktigt farligt. Så tänk efter lite extra när du läser reklambladen som du får hemskickade. I de allra flesta fall är det inte värt pengarna. Det är klart att man kan fynda lite ibland, men oftast är erbjudandena inte speciellt fantastiska. Det finns andra mer viktiga saker att spendera sina pengar på. Lägg dem på något viktigt eller något roligare istället.

Bästa lösningen

Den allra bästa lösningen på problemet är att skaffa sig en namnskylt brevlåda. Det är som tidigare nämnt en brevlåda med text som visar att du inte vill ha någon reklam. Det går snabbt och enkelt att beställa en dekal till sin brevlåda. Det är även en riktigt billig lösning.

 

Det är viktigt att du verkligen är tydlig med ditt budskap. Vill man inte ha någon reklam i sin brevlåda så ska man heller inte få någon reklam i sin brevlåda. Det är dags att även du sätter ner foten. Skaffa en namnskylt brevlåda du också.

Diskmaskinen är räddaren i nöden efter den stora bjudningen

0

Vare sig det vankas femtioårsfest eller studentskiva är det dags för en relativt stor bjudning vilket inte bara innebär mycket mat, utan naturligtvis också en hel del disk. Inte kan man förlita sig på de där plasttallrikarna som ändå smutsar ner i haven, eller papptallrikar som det rinner rakt igenom och där maten snart ligger på golvet då de böjer sig. Är du miljömedveten kan du ha i åtanke att de flesta papptallrikar även består av plast. Hur som helst är diskmaskinen din bästa vän vid tillfällen som för övrigt ej bör vara så få. Bjud in vännerna och familjen oftare. Varför inte starta en middagscirkel där du träffar människor samtidigt som ni lagar olika rätter tillsammans? Det kan vara ett sätt att lära känna din mage. Oavsett vad kommer disken alltid vara central och diskmaskinen vara det som står i centrum för när det är dags att återställa ditt hem till normalt.

 

Diskmaskinen gör jobbet kortare, och enklare!

Inte är det en tillfällighet att just diskmaskinen är en av världshistoriens bästa uppfinningar. Åtminstone enligt kvinnors utsagor. Kvinnan som traditionellt stått i köket, och än gör så ofta idag har fått sitt arbete underlättat på den fronten så att hon kan spendera tid på andra saker. Exempelvis som att studera. Diskmaskinen och tvättmaskinen har därmed lett till hennes frihet, och lika effekt har den än idag för dig oavsett vilket kön du har. Diskmaskinen gör jobbet på kort tid och du slipper stänk av vatten i hela köket. Du slipper även torra och fnasiga händer och tänker på att spara på miljön genom att inte låta vattnet rinna som många gör när de diskar för hand. Slå alla flugor i en smäll och satsa på en sån, redan idag!

 

Diskmaskiner för alla kök

 

Men du är ju ensamstående, tänker du. Du har en liten lägenhet med ett ännu mindre kök, tänker du. Ingen oro! Idag finns det diskmaskiner för alla kök och storlekar på både köket och din familj. En liten diskmaskin är perfekt för dig som bor ensam eller tillsammans med en partner. En normalstor maskin kan dra onödigt mycket vatten och energi för det mindre behov du egentligen har. På https://www.vitvaror.se/diskmaskin/ finner du en samling av varierande diskmaskiner och kan välja bland prisklasser lika väl som efter utseende. Inte bara blir jobbet i köket enklare och går på snabbare tid. Diskmaskinen kan även fylla en estetisk funktion. Kromad, glänsande och skinande ren. Inte är det mycket som slår blicken av en sådan efter en stor, stor fest och dessutom efter att disken gjorts ren. Fantastisk är känslan när köket snabbt är i sin ordning och du kan slappna av efter att ha ansträngt din sociala nerv under en hel kväll. Diskmaskinen får dig så utvilad att du vill bjuda in den där främlingen till granne som bott mitt emot din dörr sedan tio år tillbaka, redan ikväll.

Road trip med hunden? Tänk då på detta

0

Årliga bilsemestrar är något av en självklarhet för vissa familjer. Många väljer att ta med sig hunden vart de än åker. Den ska ju inte behöva missa allt det roliga. Att ta med sig hunden på semestern kan vara både bra träning och berikande för den, men det finns några saker man bör ha tänkt på innan avfärd. Här följer tips till allt från vad du bör ha med dig till hur du hittar en bra hundbur.

Hunden får inte vara lös

Hunden ska såklart inte sitta lös i bilen under färd. Om hunden är lös i bilen vid till exempel en krock, kan den göra riktigt stor skada. I värsta fall förödande skador, både på sig själv, men även på andra resenärer i bilen. Kom därför ihåg att alltid ha ordentliga och godkända hundburar eller säkerhetsselar i din bil. Då slipper du att oroa dig för varken skador eller onödiga böteslappar.
Resan blir hundra gånger bättre då.

 

Tänk på bilklimatet

Det är viktigt att se till att klimatet i bilen alltid är optimalt för din hund. Alla hundar är olika och har därför olika behov. Vissa hundar har tätare och varmare päls än andra, så de kanske inte tål lika höga temperaturer som en hund med mindre päls. En hund med mindre eller ingen päls behöver dock lite högre temperaturer.

Tänk även på att drag kan göra dina hundar sjuka. Detta betyder dock inte att du inte kan lufta ur bilen ibland. Helt stillastående luft är ju inte bra det heller. Det gäller bara att se till att svängningarna inte är allt för stora.

Lämna inte hunden i bilen för länge!

En av de kanske viktigaste reglerna är att inte lämna din hund i bilen för länge. Den kan snabbt bli både för varm eller för kall, beroende på väderlek. Det som bara känns som ett par minuter kan ha förödande effekter på din hund. Detta gäller speciellt när bilen står parkerad i sol.

På sommaren kan temperaturen dock bli skyhög, även om det är molnigt. Undvik därför att lämna hunden i bilen om det är möjligt. Har man möjlighet för att lämna dörrar eller fönster öppna, bör man verkligen göra det. Kan man även låta någon stanna med hundarna är detta ännu bättre. Då kan man snabbt ta ut hundarna ur sina hundburar om bilen skulle bli för varm.

 

Bra saker att ha i bilen

Utöver att ha en bra hundbur eller sele, kan det vara bra att ha lite annat till hands. Vattenflaskor och vattenskålar specifikt till hunden är ju självklart. Det finns smarta vattenflaskor med inbyggda skålar som gör det lättare för dig att ge hunden vatten.

Hundpåsar, pappersrullar och handdukar är också riktigt bra att ha med sig i bilen, speciellt om man vet att hunden lätt blir åksjuk.

Bra selar och koppel ska alltid tas med, då många platser inte tillåter att hundar rastas lösgående. Det är även en trygghet för dig, då du vet att du kan hålla reda på din hund.

Se till att ha halksäkra mattor i dina hundburar, så blir resan mycket lugnare för din hund.

 

Öka din säkerhet på nätet

0

Vi lever i en ständigt uppkopplad värld. Vi är uppkopplade på våra mobiltelefoner, datorer och surfplattor. Ja, till och med våra kylskåp och värmesystem är uppkopplade. I takt med att fler och fler av våra prylar blir uppkopplade, växer även behovet av tryggare och säkrare uppkopplingar.

 

Det sker massvis av dataintrång varje dag. Det finns flera saker du kan göra för att se till att din känsliga information inte hamnar i fel händer. Det kan vara allt från att byta ut dina lösenord lite oftare till att börja använda en av de bästa VPN-tjänsterna.

Se över dina inloggningar

Det är alltid bra att hålla lite koll på alla sina inloggningar och lösenord. Byt ut dina lösenord regelbundet. Försök att inte använda dig av samma lösenord på alla inloggningar, utan använd dig av unika lösenord. På så vis blir det svårare för hackare och tjuvar att komma åt flera av dina inloggningar på samma gång.

Skapa långa lösenord, gärna med så många olika tecken som möjligt. Om man har svårt att komma på nya lösenord, finns det lösenordsgeneratorer som man kan använda sig av. De ger dig ett slumpmässigt genererat lösenord.

Ett annat bra tips är att undvika autoinloggningar där det finns en risk att främlingar kan råka logga in på dina konton.

Risker med öppna Wi-fi-nätverk

 

Öppna Wi-fi-nätverk kan innebära vissa risker. Öppna Wi-fi-nätverk på till exempel hotell är ofta offer för intrångsattacker, då hackarna vet om att det finns värdefull information att hämta där. Därför bör man undvika öppna nätverk så ofta det går. Om du inte har tänkt vara uppkopplad en längre stund, till exempel medan du fikar på ditt favoritkafé, kan det vara lite säkrare. Men tänk på att risken alltid finns där.

När du använder dig av ett öppet nätverk, bör du alltid se till att enbart besöka sajter med ”https” i adressen. De är ofta mycket säkrare än andra sajter.

Se till att alltid ha någon form av antivirusprogram installerat på dina enheter för att maximera din säkerhet när du surfar.

Var extra försiktig när du reser utomlands. Istället för att använda dig av öppna nätverk i utlandet, kan du välja att köpa ett SIM-kort. De är ofta lätta att få tag på och är även mycket säkrare att använda. Undvik som sagt hotellens egna wi-fi om du kan.

Om du har tillgång till en router med stöd för VPN där hemma, kan du faktiskt skapa en krypterad tunnelanslutning. På så vis kan du komma runt problemen och riskerna med öppna Wi-fi-anslutningar.

 

VPN – Vad är det?

 

Har du kanske aldrig hört talas om VPN tidigare? VPN står för virtuellt privat nätverk. Som tidigare nämnts så används VPN oftast till att skydda dig och din känsliga information från intrång och övervakningar.

VPN kan även användas för att kunna kringgå geoblockering. Detta betyder att du till exempel kan få tillgång till amerikanska versionen av Netflix. Det är det bästa VPN kan hjälpa dig med.

 

Med de bästa VPN-tjänsterna på marknaden kan du på så sätt få tillgång till mer än genom ett vanligt nätverk, samtidigt som du kan känna dig tryggare.

Få ordning på vardagsmaten

0

I dagens stressiga samhälle kan det vara lätt att prioritera annat högre än bra vardagsmat. Vi behöver ofta skynda oss till och från jobbet, åka hit och dit med barnen och så vidare. Det är lätt att fastna i sina dåliga matrutiner och vanor. Man kan lätt få för mycket snabbmakaroner och billiga nudlar när man ständigt försöker spara både tid och pengar. Men det är dags att sätta stopp för det nu.

Det finns många saker man kan göra för att förbättra sin vardagsmat och kost. Bland annat kan du börja prenumerera på en matkasse. Med en matkasse blir det lättare för dig och din familj att äta varierat, samtidigt som ni kan spara både tid och pengar. ICA matkasse är ett exempel på en av de många matkassarna som finns på marknaden.

 

Extra viktigt för dig med barn

 

Alla behöver äta varierat för att må bra. En varierad kost är dock extra viktig för växande barn. Om du har barn, har du ytterligare ett skäl till att prova på en matkasse. Det finns faktiskt matkassar som är anpassade för just barnfamiljer. Dessa matkassar innehåller maträtter som är snabba och lätta att laga. De är även väldigt milda i smakerna, så att alla i familjen ska kunna tycka om rätterna.

Allt du behöver I en kasse

 

När du beställer en matkasse, får du hem det du behöver för att laga veckans alla måltider. Din matkasse kommer hela vägen hem till din dörr, så du slipper oroa dig för att behöva springa runt i mataffären och leta reda på allt du behöver själv. Du får mer tid till annat, samtidigt som du slipper planera någon måltid själv. Det enda du behöver göra är att följa de medföljande recepten och använda dig av ingredienserna i kassen.

Recepten är riktigt lätta att följa. Tack vare dessa enkla recept, kan även du som inte har så mycket erfarenhet i köket lyckas med att laga goda middagar till dig och din familj.

Hitta en kasse som passar dig
 

Alla matkassar innehåller inte samma saker. Det finns riktigt många typer av kassar att välja mellan. Det finns bland annat kassar för dig som följer en speciell diet eller kost. Några exempel på dessa kassar är vegetariska kassar, veganska kassar, flexitariska kassar eller Low Carb kassar.

Det finns även ett flertal alternativ för dig som är allergiker. De allra flesta butiker och leverantörer erbjuder kassar som är glutenfria eller laktosfria.

Matvarukedjor som erbjuder matkassar

 

Om du verkligen tycker om en viss matvarukedjas produkter, finns det faktiskt ett flertal kedjor som erbjuder sin egen matkasse. ICA är ett exempel. Du hittar och beställer din ICA Matkasse här: https://matkassebutiker.se/leverantorer/ica-matkasse/

Ännu fler matkassar

 

Det finns mängder av andra matkassar på marknaden. Om du vill kika på och läsa om några andra, kan du klicka in på matkassebutiker.se. Där hittar du de allra flesta matkassarna på marknaden och kan jämföra deras priser och innehåll. Gör som så många andra familjer. Ge matkassen en chans du med!

Riktig svåra gåtor

0

Är du sugen på en riktigt svår nöt att knäcka? En riktigt svår gåta som eventuellt tar dagar att lösa? Vart ska du vända dig då, undrar du. Här finns massor av gåtor som du kan tillbringa timmar åt att lösa. Ja, här finns närmare bestämt en hel samling av gåtor av alla möjliga former av alla möjliga författare och folk som kommit på dem. Det är för att så många som möjligt också ska ha chans att tycka att de är svåra, så att det ska vara en utmaning för alla. Somliga är intresserade av riktigt sura äpplen att bita i om man då talar om svåra gåtor. Andra föredrar en lite lagom stor utmaning som inte tar hela dagen till skillnad från den förra personen. Andra kan ju föredra gåtor stora som livet själv, att gå och fundera på svaret på dem ett helt liv. Ja, här finns helt enkelt något för alla så att alla kan känna sig nöjda. Testa själv så ska du se vilken person du är mest lik. Se det som ett sätt att se om du är en tålmodig människa eller om du gillar att se resultatet eller svaret på direkten. Att lösa svåra gåtor kan ju öva ens tålamod lika mycket som det kan öva hjärnan att se samband och att finna kreativa lösningar. Detta är personlighetsdrag som är väl efterfrågade idag både professionellt och på ett personligt plan.

 

En hel samling av gåtor för alla i familjen

Letar du efter en gåta som kan ställa din partner lite på sniskan? Eller som du kan låta dina barn fundera på medan du handlar så att de inte springer iväg som de brukar på grund av tristess? Gåtor i vardagen kan vara väldigt användbara och praktiska. Du har just läst om sätt att använda dem som du kanske inte hade tänkt på förut. Då kan du säkert redan tänka ut att det finns fler sätt att använda dem i din vardag för att göra den lite mer kul och stimulerande och också för att träna din hjärna för att minska risken för neurologiska sjukdomar när du blir äldre. Gåtor är dessutom riktigt kul och kan få familjen att enas i jakten på ett svar eller en lösning – tillsammans! Därför kan man använda sig av gåtor när man har familjekväll och så kan man göra det ännu mer roligt genom att ha ett pris till den som listar ut den. Man kan skämma bort hela familjen med en fin middag till exempel. Eller så kan man gå och leka eller hitta på något annat kul. På denna sida kan du alltså finna inspiration till att både förbättra din vardag, ditt familjeliv och övriga relationsmässiga situationer, och vi får inte glömma din hälsa. När du har en tråkig stund när du pendlar till jobbet på morgonen kan du ta just den stunden till att träna upp och väcka hjärnan en bit så att du är närvarande när du väl kommer till jobbet. Gissningsvis förbättrar det dina insatser under dagen.