Plastridåer – din avgränsning på arbetsplatsen

  0
  3798

  I industrier är en snabb och enkel rörlighet på arbetsgolvet A och O för en effektiv arbetsdag. Dörrar, hissar och andra element där man passerar blir i längden tidkrävande och ineffektivt. För att kunna skippa dörrar, utan att förlora eventuell kyla eller värme från lokalen så finns den klassiska prisvärda plastridån. Plastridåer har nämligen tjocka breda remsor i gummi, som löper omlott för att skapa en vägg. Eftersom gummi inte påverkas av kyla eller värme, håller den kyla ute och förhindrar obehagliga luftdrag på arbetsplatsen. Något som kan spara energi i mängder. Särskilt på vintern så kan lager snabbt kylas ner vid transporter. Bevara den värmen du kan inomhus med smarta plastridåer som hindrar att er dyrbara värme smiter ut.

  Damm och smuts

  När det kommer till industrier eller lokaler som dagligen fylls med flygande damm, så sätter även plastridåer stopp för att detta sprids. Med respektive remsor som snabbt faller på sin plats efter att någon passerar, hinner en absolut minimal mängd damm igenom. Detta, tillsammans med nästa punkt är till exempel även bra vid häststall.

  Lukter och ljus

  Utrymmen som är nedkylda innehåller ofta livsmedel. Tänk att fisk och annat kött som hålls bakom plastridåer inte bara hålls kalla enklare. Lukten isoleras faktiskt även väl inom denna yta utan att tränga ut i exempelvis butiken. Jobbar du i en industri där det svetsas, så kan plastridåer även skydda mot starkt ljus. Givetvis beroende på vilken typ du väljer.

  Osäker på ditt val?

  Inga problem. Återförsäljare av plastridåer kan faktiskt det mesta om dem. Så tveka inte att fråga kring precis dina behov och arbetsmiljöer. Med en mängd tidigare erfarenheter kring kunder från alla branscher så har vi säkert ett tryggt alternativ att välja i bakfickan.