Stjärntecknen i ett horoskop

  0
  2460

  När det kommer till horoskop och stjärntecken har vi alla någon gång påverkats av just det stjärntecken vi är födda i. På en arbetsplats kan man ofta dela in människor i personligheter och inte alltför sällan stämmer dessa in på deras respektive stjärntecken.
  Om vi tittar i vårt horoskop och riktar in oss på årets första stjärntecken är detta just stenbocken. Horoskopet säger att en stenbock är blyg och tillbakadragen. De har ganska svårt för förändring och accepterar ogärna detta. De vill ha trygghet och stabilitet och är ibland aningen pessimistiska. En stenbock på arbetsplatsen mår bäst av att ha samma uppgifter som förut. Inga tvära kast och arbetar gärna själv och metodiskt.

  horoscope-96309_960_720

  Vidare i vårt horoskop har vi vattumannen som är horoskopets tänkare. Han eller hon är lojal och utåtriktad och ganska oberoende av andra. På kontoret kan man flytta runt vattumannen och denna anpassar sig på ett annat sätt än stenbocken.

  Nästa tecken i vårt horoskop är fisken. Detta stjärntecken är en riktig drömmare. De är romantiska, poetiska och försvinner helhjärtat in i allt de företar sig. Om fisken står vid kaffemaskinen och pratar med kollegor så kan hon eller han bli stående i djupa samtal hur länge som helst. Fisken är social och gör ett bra jobb i receptionen för att ta hand om kunder och klienter. Nästa på tur i vårt horoskop är väduren. Denne är stark och stolt. Ofta har väduren en chefsposition. Han vill gärna leda andra och tar ofta över både hela lunchrummet och den privata festen.

  Vad har vi vidare i vårt horoskop? Jo, där hittar vi ingen annan än oxen. Det lojala och trygga – dock lite sega – stjärntecknet. Oxen tar tid på sig och kan ibland sitta länge utan att få tummarna loss. En oxe ska inte vara i en fartfylld bransch. Oxen ska arbeta lugnt och metodiskt vid sitt skrivbord, eller varför inte på museum. Vidare i vårt horoskop hittar vi tvillingarna. De är kvicka i tanken och lite ytliga. De anpassar sig lätt och är vakna och nyfikna. Man kan stoppa in en tvilling nästan var som helst. Dessa passar som reseledare eller andra sociala arbeten.

  Sedan kommer kräftan krypandes i vårt horoskop. Kräftan på en arbetsplats är nästan som en förälder. Denne beskyddar och medlar. Kräftan är utmärkt som teamledare eller andra arbete där man behöver hålla ihop sin grupp. Därefter spatserar lejonet in i vårt horoskop. På arbetsplatsen har lejonet bra ledaregenskaper. Denna kan i och för sig bli något dryg men är ändå stabil och lojal. Horoskopet fortsätter med jungfrun som är flitig och arbetar hår i det tysta. Vill man få någonting gjort så lägger man arbetsuppgifterna till jungfrun.

  Vågen är lätt att ha att göra med. Dessa kan passa som butiksbiträde eller säljare. Skorpionen däremot är tystlåten och arbetar hårt i kulisserna. Skorpionen ska arbeta med ritningar eller anbud. Horoskopets sista stjärntecken är skytten. Skytten söker hela tiden efter något. Han är undersökaren som hittar svar. I arbetslivet ska han leta efter underlag till olika delar. Han sätter ihop en lösning som någon mer utåtagerande presenterar för kunden.